Epifanes

De bootlak, grondverf en primer van Epifanes worden al jaren geproduceerd. Het is een topmerk als het gaat om kwaliteit. Al vanaf 1902 produceert Epifanes een volledig assortiment aan onderhoudsproducten voor jachten. Niet alleen voor boven de waterlijn maar ook voor onder de waterlijn. Niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld wordt Epifanes gebruikt door zowel professionals als particuliere gebruikers. Ook de doe-het-zelver kan prima aan de slag met deze producten, makkelijk in gebruik en altijd gewenst en goed resultaat.

 

Kijk bij het gebruik van Epifanes producten goed naar het moment van gebruik. Schilderen of lakken met Epifanes producten in een te koude omgeving niet wenselijk. De verf zal dan niet goed opdrogen, maar bevriezen. Kies ook voor goede verfmaterialen, zoals een goede kwast en stevige rollers.

 

Koop Epifanes producten zoals Grondverf, Bootlak of Onderwaterverf goedkoop en veilig bij Merkverf.nl. Wij verzekeren je van goede kwaliteit, zijn specialist in verf en bieden je geweldige aanbiedingen. Bestel je Epifanes producten online. Vragen? Je kan ons je vragen dagelijks stellen, wij helpen je graag met je verfklus en geven specialistische kennis over onze producten en merken.

© 2018 - 2023 Merk verf kopen | sitemap | rss