Sorteer op
 • -16%

  Tenco bootlak 750ML
  Tenco bootlak 750ML

  Tenco Bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. De ideale verwerkingstijd en optimale vloeiing…

  € 21,95 € 18,45
 • -16%

  Bottomcoat zwart 2,5L
  Bottomcoat zwart 2,5L

  Tenco Bottom Coat Zwart is een speciale onderwatercoating voor pleziervaart- en binnenvaartschepen, woonboten, sluisdeuren, damwanden, steigerpalen en andere objecten die permanent in contact met water staan. Tenco Bottom Coat…

  € 47,49 € 39,75

Bootproducten

De beitsen en boot producten van Tenco zijn van enorm hoge kwaliteit en erg geschikt voor jou als manusje van alles en doe-het-zelver. Het merk Tenco is al ruim 125 jaar een belangrijk fenomeen op het gebied van duurzame hout-, metaal- en betonbescherming.

 

Tenco biedt een aanbod in verschillende soorten en volumes waardoor er voor elke situatie een goede soort lak voor je beschikbaar is. Kijk bij het gebruik van Tenco producten goed naar het moment van gebruik. Schilderen of lakken met Tenco beits is in een te koude omgeving niet wenselijk. De verf zal dan niet goed opdrogen, maar bevriezen. Kies ook voor goede verfmaterialen, zoals een goede kwast en stevige rollers.

 

Koop Tenco boot producten, zoals Tenco bootlak goedkoop en veilig bij Merkverf.nl. Wij verzekeren je van goede kwaliteit, zijn specialist in verf en bieden geweldige aanbiedingen.

 

© 2018 - 2021 Merk verf kopen | sitemap | rss