Sorteer op
  • -11%

    Wijzonol Grondverf wit 1L
    Wijzonol Grondverf wit 1L
    € 25,15 € 22,50

Grondverf/Primer

Het verfmerk Wijzonol is een Nederlands merk. Het merk ontwikkeld al jaren (sinds 1916) kwalitatieve en hoogwaardige verfproducten. De familie van Wijhe heeft het merk opgericht. Vakmanschap en traditie, daarmee onderscheidt het merk Wijzonol zich van de concurrentie. De kwaliteit van de producten ligt enorm hoog, met Wijzonol altijd goed resultaat.

 

Wijzonol voor binnen & Wijzonol voor buiten

Verf je binnenshuis of buitenshuis? Laat je adviseren over de diverse soorten verf, zoals de verschillende soorten hoogglans lak van Wijzonol. Sommige producten zijn voor zowel binnen als buiten geschikt, andere maar voor een van beide plekken.

 

Wijzonol Grondverf biedt een divers aanbod in producten waardoor er voor elke situatie een goede soort grondverf voor je beschikbaar is. Kijk bij het gebruik van Wijzonol producten goed naar het moment van gebruik. Schilderen met Wijzonol verf is in een te koude omgeving niet wenselijk. De verf zal dan niet goed opdrogen, maar bevriezen. Kies ook voor goede verfmaterialen, zoals een goede kwast en stevige rollers.

 

Koop Wijzonol Grondverf, zoals Wijzonol Grondverf wit goedkoop en veilig bij Merkverf.nl. Wij verzekeren je van goede kwaliteit, zijn specialist in verf en bieden je geweldige aanbiedingen. Bestel je Wijzonol Grondverf en Primer online. Vragen? Je kunt ons je vragen dagelijks stellen, wij helpen je graag met je verfklus en geven specialistische kennis over onze producten en merken.

© 2018 - 2023 Merk verf kopen | sitemap | rss