Sorteer op
 • -8%

  Sigma S2U Primer 1L
  Sigma S2U Primer 1L
  € 59,95 € 55,00
 • -9%

  Sigma S2U Nova Primer
  Sigma S2U Nova Primer
  € 60,75 € 55,00
 • -19%

  Sigma Amarol Primer
  Sigma Amarol Primer
  € 67,50 € 55,00

Grondverf/Primer

Sigma is een van oorsprong Nederlands Merk. Het verfmerk kent een hele hoge kwaliteit en wordt vanuit de markt ook wel Sigma Coatings genoemd. Professionals gebruiken graag Sigma verf voor hun schilderwerk.

Sigma voor binnen & Sigma voor buiten

Verf u binnenshuis of buitenshuis? laat je adviseren over de diverse soorten verf, zoals de muurverf van sigma. Sommige producten zijn voor zowel binnen als buiten geschikt, andere maar voor een van de beide ruimtes.

Kijk bij het gebruik van Sigma producten goed naar het moment van gebruik. Schilderen met Sigma verf is in een te koude omgeving niet wenselijk. De verf zal dan niet goed opdrogen, maar  bevriezen. Kies ook voor goede verfmaterialen, zoals een goede kwast & roller.

Koop Sigma Grondverf en Sigma Primer, zoals Sigma S2U Primer en Sigma S2U Nova Primer, goedkoop en veilig bij Merkverf.nl. Wij verzekeren je van goede kwaliteit, zijn specialist in verf en biede geweldige aanbiedingen. Bestel uw Sigma Grondverf en Sigma  Primer online. Vragen? je kan ons je vragen dagelijks stellen, wij helpen je graag met je verfklus en geven specialistsche kennis over onze producten en merken.

© 2018 - 2023 Merk verf kopen | sitemap | rss